Nieuws

 

Maart 2013 Fiscaal voordeel voor op maat gemaakte schuifwandkasten en inloopkasten. Omdat de meeste schuifwand- en inloopkasten ingebouwd worden, vormen deze een onderdeel van uw huis (onroerende zaak). Dit leidt tot het gunstige gevolg, dat inbouwkasten kunnen worden meegefinancierd bij een eventuele hypotheek of andere vorm van krediet. Het belangrijkste is dat de rente aftrekbaar is voor de inkomstenbelasting.                            

Januari 2014 Topkwaliteit met de laagste prijsgarantie! Vindt u onze schuifwandsystemen en merken elders goedkoper? Dan leveren wij deze voor dezelfde prijs met een extra korting van maar liefst € 100,00

Augustus 2014 Eén keer per 4 jaar vindt in Horst de Hiltho plaats, de grootste lifestyle-beurs van Zuid-Nederland. Van 3 t/m 8 oktober zal Pascal van Kempen voor de vijfde keer met zijn bedrijf deelnemen aan de Hiltho (standnummer G1.11). 

Maart 2016 Deze maand is het 20 jaar geleden dat Pascal van Kempen onder de naam "Van Kempen Schuifwanden/SchuifwandkastenOpMaat.nl" in Sevenum begon met zijn bedrijf gespecialiseerd in maatwerk schuifwandkasten, kastinterieurs en inloopkasten. 

Januari 2017 Op losse (maatwerk) leveringen exclusief montage krijgt u bij ons altijd 10% korting! Voor aannemers- en klusbedrijven hebben wij aantrekkelijke inkoopkortingen!

Juli 2017 Dit jaar bestaat de Hiltho in Horst 50 jaar. Van 6 t/m 11 oktober zal Pascal van Kempen voor de zesde keer met zijn bedrijf SchuifwandkastenOpMaat.nl deelenemen aan de jubileum editie van de grootste lifestyle beurs van Nederland (Standnummer G1.14).